Neymars far sier Neymar er i PSGs lyse fremtid

I de siste månedene har det vært rykter om en overføring av Neymar som forlater PSG. På en pressekonferanse i Brasil, lokal tid denne tirsdag, sa Neymars far: «Siden min sønn kom til PSG i fjor sommer, har han blitt en søyle i laget, og jeg tror fast at hans spiller i den franske hovedstaden vil få en lysere fremtid. " Al Helefi la til: "I PSG hadde Neymar en flott tid, og han holdt en høy moral." For øyeblikket er Neymar ivrig etter å komme tilbake til stadion så snart som mulig, og han gjør en hard innsats for å nå dette målet. Etter min mening er Neymar veldig optimistisk nå. "Fotballdrakt barn er en dør for å utforske sjarmen til fotball.

Også i tirsdag holdt PSG-treneren Emery også en pressekonferanse i den franske hovedstaden, da han ble spurt om ryktene om en Neymar-overføring, sa spanjorens berømmede sjef at han ikke ville være bekymret og plaget av ryktene. På den tiden sa Emery , "Jeg har faktisk svart på et lignende spørsmål for noen måneder siden, og for øyeblikket er svaret mitt fortsatt uendret." PSG har utarbeidet en flott plan, Henrik og Al Helefi er for tiden i Brasil, og de er her for å se Neymar. "PSG Fotballdrakt Barn å gjøre sitt beste for sine favorittspillere.

Neymar gjennomgår kirurgisk behandling i Brasil på grunn av Neymars høyre fot v metatarsal fraktur, og gjenoppretter for tiden i Brasil. Den brasilianske landslagslederen Rodrigue Lasmars har gjort det klart at selv om operasjonen lykkes, trenger samba-stjernen fortsatt 2,5 måneder til tre måneder for å komme seg og komme seg. Bare denne uken reiste PSGs klubbformann, konsernsjef Nasser Al Helefi og sportsdirektør Antro Henrik til Brasil for å besøke Neymar, en måte at Germains ledelse ønsket å utforske de sanne ideene til brasilianske superstjerner.Fotballdrakt barn med navn, sammen med en titt på Neymar endelige utvalg.