Messi morslag lanserte spesiell fotballskjorte

Tjueførste runde av den spanske fotballleken, Lionel Messi i kampen mot Betis, ikke bare 2 mål og 1 pass, men det er mange fantastiske gjennombrudd. I "Marca" -undersøkelsen var Messi den absolutte beste fansen valgt som dagens runde av den beste spilleren, og Messi mor Newell gamle gutt innførte også en spesiell skjorte.Billige Fotballdrakter til Barn, gjerne gi deg noen hjelp.

Messi vant meningsmålingene i den nåværende runden av den beste spilleren i den spanske fotballleken, Messi vant totalt 77% av stemmene, fordelen er åpenbar. Real Madrid-forsvareren Nacho scoret to mål, og hjalp Real Madrid med å vinne La Coruña, men vunnet bare 15% av stemmen. Real Madrid-stjernen Bell og Barcelona-strikkeren Suarez vant 4% av stemmene. "Marca" sa at som den spanske fotballkampen denne sesongen for å stoppe den nåværende tiden, nåværende mål for de fleste spillere og spillere i verden, vant Messi anerkjennelsen av verden igjen, selv motstanderne Betis-fansen skal plomme West applaus , dette er hans godkjenning.Messi Fotballdrakt Barn, vi gir den beste service og rask levering.


Messi's foreldersteam Newell gamle gutt utgitt en spesiell skjorte, Messias navn og den 10. ble trykt på brystet. Messi fra 1994 til 1999 i Newell gamle gutter echelon trening og konkurranse, ble med i Barcelona i 2000. Lionel Messi har sagt at det er et barndoms ønske til Newell gamle gutt, Messi sønn hadde også krysset Newell gamle gutt jersey. Newells gamle gutt skrev også et slagord på Messi fotballskjorte: "Ditt ønske er vår drøm", og uttrykker håp om at Messi kan bli med Newells gamle gutt før han går på pensjon.Fotballdrakt Barn med navn, stolt over å ha ditt navn og nummer på ryggen din.

 

Messi-morslag-lanserte-spesiell-fotballskjorte