Messi Realisering av Betis-spilleren Guarda sønn ønske

2017-18 sesong i La Liga 20. runde, Barcelona unna 5-0 for å beseire Betis, fortsetter den spanske ligaen å forbli ubeseiret. To mål, en assists, 12 gjennombrudd, et transkripsjon av Lionel Messis Betis. Mens han hjalp Barcelona med å vinne seieren, skapte Messi også to nye poster, den argentinske karrieren for de første påfølgende 5 runder La Liga for å gi assists, og de første påfølgende fire runder i Jiangong. Før dette kampen, Messi 18 ganger mot Betis for å delta i 22 mål (16 mål 6 assisterer), men etter to ganger mot Betis, klarte Messi ikke å bryte den første etappen av sesongen, eller til og med tre treffe innlegget.Fotballdrakt barn var veldig spent på å se spillet på scenen.

Fortsettelsen av den fremragende staten, slik at Messi vil innlede tre store milepæler. En annen 7 mål, Messi karriere vil bli scoret 600 mål, og deretter sende 8 assists, Messi karriere vil sende ut 250 assists, og deretter spille 14 spill, vil argentinske innlede nummer 750 spillet. Messi's play vant ros av Joaquin Sanchez Rodriguez, og kaptein Betis sa at han ikke kunne finne riktig adjektiv for å evaluere Lionel Messi, "Barcelona har mange flotte spillere, som Lionel Messi, og vi vet ikke hvordan han skal beskrive ham ."Messi Fotballdrakt Barn er full av stolthet i hans idol.

Til tross for Barcelonas 0-5 nederlag i den spanske liga, fikk sønn av Betis midtbanespiller, etter kampen, litt trøst, da hans idol Lionel Messi møtte sitt ønske om å ta et bilde. Gwadars sønn er en fan av Macy, han vil naturligvis ikke la denne Lionel Messi komme til Betis hjem, på slutten av spillet, Gwadar med sønnen sin for å finne Messi vil ta et bilde med ham, møtte Messi også sin lille fans ønske, holder Gwadar sønn for å ta et bilde. Gwadars kone sendte også bildet til det sosiale nettverket, og hun skrev: "Min lille Maxim og hans idol tok et bilde!"Fotballdrakt barn med navn, nyt hvert spill som Messi bringer.