Manchester United-fansen skallet Paul Pogba sa at han var en baby

Manchester United ble stunnet av Sevilla's eliminering, Paul Pogbas middelmådige ytelse ble fokusert på sint Manchester United-fans som spyttet sosiale medier. Paul Pogba prestasjoner i dette spillet ble latterliggjort av sine egne fans på Twitter. Inkluderer også fans av Fotballdrakter Barn.

Den franske midtbanespilleren erstattet Marouane Fellaini i andre omgang, men spilte ikke en rolle i kampen, men la Sevilla ødelegge balansen. Det var tv-kommentatorer som pekte på Josémourinhos spillere og klandret dem for deres dårlige ytelse. Men på Twitter er ironien til Paul Pogba av Manchester United-støttespillere mindre høflig. Manchester United-fansen snakker Paul Pogba, du er bare en baby. Dette gjorde virkelig støttene til Pogba Fotballdrakt Barn skuffet.

Siden Alexis Sanchez ble med i Manchester United, har Paul Pogbas tilstand og holdning endret seg mye. Nå ser det ut som at den opprinnelige Manchester United med en ukentlig lønn på 600.000 pund Alexis Sanchez fra Manchester City, er virkelig et lag og spillerne med et dobbeltresultat. Mer spennende fotballinformasjon er tilgjengelig på vår hjemmeside. Samtidig tilbyr vi også Fotballdrakt Barn med navn nettkjøpstjeneste til fans, som vi tror vil tilfredsstille deg.

 

Manchester-United-fansen-skallet-Paul-Pogba-sa-at-han-var-en-baby