Dybala scoret 8 gratis spark i de siste 3 sesongene

Juventus spilte mot Udinese i hjemmelaget. Dybala spilte bra. Den argentinske angriperen scoret et direkte frispark i løpet av 20 minutter av spillet, og samtidig presset han på forverdige gjerninger i andre omgang, som var det tredje påfølgende spillet i Dybala. På samme tid var frisparkscore også det 8. direkte frisparksmålet scoret i den italienske fotballleken etter å ha blitt med i Juventus. Denne tallet ble først rangert i den italienske fotballkampen i samme periode. Dybala kom til Juventus sommeren 2015 og ble lagets toppscorer i sin første sesong i Juventus. I den siste sesongen hadde Dybala også et ukonvensjonelt lek. Spesielt, i UEFA Champions League-kampen mot Barcelona, ​​hjalp Dybala utmerket lek Juve til å fremme.Billige Fotballdrakter Barn kjøpe billige fotballtrøyer fra de beste fotballbutikkene.


I sommer i fjor ga Juventus også lagets 10-trøye til Dybala, og denne argentinske gutten begynte også å plutselig starte sesongen. I begynnelsen av året ble Dybala skadet og hadde ikke spilt i mange kamper, men han gjenopptok raskt etter å ha gjenopprettet sin skade. I forrige runde av den italienske fotballlegen mot Lazio scoret Dybala et mål for å hjelpe Juve med å score tre poeng. Midt i uken i Champions League mot Tottenham scoret Dybala et mål bakfra for å lede. Hjelp Juventus videre til kvartfinalen til UEFA Champions League. I kampen mot Udinese utnyttet Dybala igjen frisparket i det 20. minutt i kampen for å gi Juve den første fordelen, som er Dabaala igjen etter en periode på syv måneder etter en annen tre påfølgende tre kamper. Samtidig scoret han et mål etter å ha mottatt et pass fra Higuain i andre omgang.Dybala Fotballdrakt Barn, noen jerseys som elsker unge fotballfans, våre jerseys inkluderer nasjonale jerseys og club jerseys.


Dybala's frisparksscorer var også hans åttende direkte frisparksmål scoret i den italienske fotballleken etter at han kom til Juventus. I de siste tre sesongene har Dybala statistikk blitt spilt i italiensk fotball. Første plass i ligaen var nr. 1, og det var ingen direkte frispark fra noen spiller.Fotballdrakt Barn med navn for å gi den beste service og billige priser.