Barcelona skjorte foto eksponering neste sesong

Selv om bare halvparten av denne sesongen, har spekulasjoner og rykter om Barcelona 2018/19 jerseys begynt. Spansk media avslørt i rapporten neste sesong Barcelona skjorte slettet ikke bildene. I juli i fjor viste World Sports Daily at Barcelonas fotballskjorte neste sesong vil være 10 sett med blå barer og røde barer adskilt fra hverandres sammensetning, mørkeblå bukser, som pleide å hylle de 10 distriktene i Barcelona, ​​har dette designet vært i Footy Den siste rapporten om overskrifter ble bekreftet.Billige Fotballdrakter til Barn med forskjellige nasjonale fotball skjorter.

Dette er en av de mest kjente draktene, fordi dette er førsteinntrykket av Barcelona-laget, kan du tydelig skille de 10 stripene av balldrakten, og detaljene i flagget bak nakken. Barcelona skjorte neste sesong vil bruke vertikale striper design, og striper bredere, mørkere skuldre mørkere, ballbukser og sokker med samme farge og skulder deler. Underkroppen med mørkere enn jakkefargeutformingen minner også om Barcelona 1998/99 sesongen til 2001/02 sesongen.Barcelona Fotballdrakt Barn, her finner du favorittlagets billige fotball skjorter.

Footy-overskriftene sier: "Symbolet på kostymen er ikke hva spilleren ser ut på banen, men hvordan Barcelona-fansen virkelig kan forstå måten de har på seg." Sammenlignet med hjemmefotballskjorten denne sesongen, Vanligvis brukt i samme bredde, ekvivalente vertikale striper, og smalere enn tidligere. I tillegg er fotballskjorter i farge og samme sesong, bruken av marineblå, inne i kragen med katalansk mønsterdesign, ermer nesten blått design.Fotballdrakt Barn med navn, vi har en rekke fotball skjorter for barna.

 

Barcelona-skjorte-foto-eksponering-neste-sesong