Barcelona assistent trener intervjuet snakke om Messi erstatning

Barcelona 1-1 Espanyol 22. runde La Liga i 2017-2018 sesongen. I dette spillet startet ikke Messi, dette ble den store nyheten, etter kampen, Ernesto Valverde Tejedor assistent trener Aspiazu for å forklare dette, sa han, selv om Messi er en fremmed, men i planen er veldig intensiv, må også hvile.Fotballdrakt barn ønsker at laget skal ta med flere gode spillere og ikke alltid stole på Lionel Messi. Messi er erstatning, som ikke er uvanlig, Messi er jo en veldig sterk spiller, med mindre skaden, ellers Messi, er ivrig etter å spille. Under treningen av Guardiola og Enrique, lot treneren Messi hvile, men den argentinske stjernen nektet. Det kan ses at Messi selv alltid ønsket å bli på banen.

Men Barcelona har nylig vært på tre fronter, med en veldig stram tidsplan, og det er også nødvendig å rotere Messi midt i den kommende Champions League knockout. Så i Barcelona-derbyet mot spanjolene så folk at Messi ikke startet scenen. På den tiden på forsiden arrangert Ernesto Valverde Tejedor en kombinasjon av Luis Suarez og Paco. Men i tilfelle at situasjonen ikke kan åpnes, spiller Messi fortsatt i det 59. minutt. I dette spillet, fortsatte Messi imidlertid ikke med den gode tilstanden til de siste, i en varm situasjon har han ligaen i sesongens 20 mål.Barcelona Fotballdrakt Barn Se Messi, trøtt tilstand, føler også bekymret, håper han har god hvile.

I Barcelona 1: 1 intervjuet Espanyol, Barcelona assistent trener Aspiazu, snakket han om Messi erstatning, "Lionel Messi er en fremmed, men likevel, han trenger fortsatt å hvile, fordi vår tidsplan er veldig intensiv." "Messi-erstatningen har også hatt samme situasjon i Champions League denne sesongen, så vel som Messi-benken i Barcelona mot Juventus og sportslige." Han sa at han var villig til å akseptere Ernesto Valverde Tejedors vedtak, trods alt har 30 år, må allokere tid rasjonelt, for å få en god status i sesongen sprint scenen. I intervjuet snakket Aspias også om Coutinhos posisjon og sa: "Coutinho vil spille på venstre, selv om han er en veldig fleksibel spiller på banen."Fotballdrakt barn med navn, støtter alltid Lionel Messi.